Cum sa scapi de tantari si de alte insecte daunatoare

Unelte articol

Tantarii si alte insecte daunatoare pot fi foarte enervanti, in special in perioada verii. Majoritatea oamenilor au de a face cu astfel de daunatoare. Puteti sa scapati de aceste insecte doar daca urmariti cativa pasi simpli, iar odata ce ati scapat de ei este usor sa ii tineti la distanta.

Pasi

 1. 1

  Mutati mancarea in alta parte. Aceste insecte si tantarii mici se hranesc cu resturile de mancare lasate prin casa. Cea mai buna solutie de a nu avea insecte este sa nu ii “hraniti” cu nimic. Daca va faceti curat in bucatarie in mod constant si aruncati repede resturile de mancare, puteti sa impiedicati insectele si tantarii mici sa va intre in casa.

 2. 2

  Acoperiti-va cosul de gunoi. La fel ca in pasul 1, puteti tine insectele la distanta doar prin simplu fapt de a acoperi cosul de gunoi.

 3. 3

  Faceti o capcana pentru insecte. Tantarii sunt atrasi de mirosul de otet. Puneti intr-un borcan niste otet, acoperiti borcanul cu o folie de plastic, apoi dati gauri cu un cui sau cu un surub. Tantarii intrati in borcan nu vor putea iesi, si in scurt timp vor muri. Puneti acel borcan intr-un loc unde stiti ca sunt mai multe insecte.

 4. 4

  Turnati ulei vegetal sau ulei de masline in chiuveta. Tantarii vor fi atrasi de acele mirosuri si vor zbora in ulei, neputand sa se elibereze.

 5. 5

  Dati insectele cu spray de par. Spray-ul de par ii va face mai rigizi apoi ii va omori. Nu trebuie sa saturati zona sau sa dati cu prea mult spray pe tantari. Este nevoie de o doza foarte mica pentru a-i omori.

 6. 6

  Faceti o calatorie la magazinul hardware si cumparati un pesticid care este special creat pentru a omori insecte si tantarii mici. Aceste spray-uri ii vor omori aproape instant si ii vor tine departe de casa pentru cateva luni. Fiti foarte atenti cu aceste tipuri de pesticide si urmariti instructiunile scrise pe recipient.

Previous postCum sa iti gasesti pisica pierduta Next postCum sa iti tunzi singur cainele

Related Posts

Posteaza un comentariu


close