Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa scapi de vrabii – CumFacSa.ro

Cum sa scapi de vrabii

Unelte articol

Vrabiile sunt pasari invazive, care vor cauta sa isi faca cuiburi aproape oriunde. Invata in acest articol cum poti proceda pentru a scapa de vrabii.

Pasi

 1. 1

  Ai grija sa nu ai la vedere pa langa casa ta mancare pentru vrabii. Ai grija sa nu depozitezi la vedere graunte de mei si de porumb pe langa casa. Acestea atrag vrabiile cel mai mult.

 2. 2

  Daca vezi pe langa casa ta sau prin copaci cuiburi de vrabii, atunci strica acele cuiburi pentru a alunga vrabiile de la tine din curte.

 3. 3

  Foarte eficiente sunt sperietorile de pasari. Acestea trebuiesc instalate de obicei in copaci sau langa copaci. Fie poti face tu o sperietoare, fie poti cumpara una de la un magazin de pasari.

 4. 4

  Daca metodele de mai sus nu functioneaza, poti sa faci o capcana pentru a captura vrabiile din curte de la tine. Gandeste-te totusi ca si acestea sunt creaturi vii si ar fi pacat sa le faci rau sau sa le omori.

Previous postCum sa scapi de purici intr-un mod natural Next postCum sa scoti de la o pasare o pana insangerata

Related Posts

Un comentariu

 1. marius bacila
  Iul 10, 2013

  adadadadasdasdasd

  Răspunde

Posteaza un comentariu


close