Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa scrii un anunt pentru animalul dumneavoastra de companie – CumFacSa.ro

Cum sa scrii un anunt pentru animalul dumneavoastra de companie

Unelte articol

Daca aveti de vanzare un animal de companie, atunci este foarte important sa faceti un anunt pe masura.

Pasi

 1. 1

  Incepeti cu titlul. Nu subestimati importanta acestuia, mai ales cand postati un anunt online. Cel mai important lucru de retinut este sa puneti un titlu scurt, detaliat si care capteaza atentia. Includeti in titlu informatii de baza, cum ar fi rasa animalului, varsta.

 2. 2

  Continuati anuntul cu descrierea animalului de casa. Aceasta este cea mai mare si cea mai importanta parte a anuntului. Aici puteti sa includeti o scurta descriere a animalului, motivul pentru care il vindeti, precum puteti oferi informatii despre rasa animalului, starea de sanatate, varsta, marimea, comportamentul acestuia in general, precum si in jurul copiilor, persoanelor straine.

 3. 3

  Intotdeauna sa includeti o poza a animalului in anuntul pe care il faceti. Astfel, un anunt care ofera o poza a animalului va avea sanse mult mai mari sa capteze atentia unui potential client, decat un anunt care nu ofera nicio informatie vizuala despre animalut.

 4. 4

  Adauga datele tale de contact. Acestea ar trebui sa contina numarul tau de telefon si/sau adresa ta de email.

Previous postCum sa scoti de la o pasare o pana insangerata Next postCum sa scurtezi ghearele papagalului

Related Posts

Posteaza un comentariu


close