Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa stii daca esti pregatit sa ai grija de un iepure – CumFacSa.ro

Cum sa stii daca esti pregatit sa ai grija de un iepure

Unelte articol

CIteste acest articol pentru a te pregati in eventualitatea in care vrei sa iti cumperi unul sau mai multi iepuri ca animale de casa.

Pasi

 1. 1

  Gandeste-te daca ai destul spatiu in care sa poti sa tii iepurii. Acesta este cel mai important lucru. Iepurii ar trebui sa fie tinuti in custi cat mai spatioase, pentru a avea cat mai mult loc sa se miste si sa faca exercitii. Daca nu iti permiti sa le oferi un spatiu adecvat, atunci nu iti mai cumpara niciun iepure.

 2. 2

  Trebuie sa iei in calcul banii de care ai nevoie pentru a intretine un iepure : va trebui sa mergi cu iepurele la un medic veterinar, vei avea nevoie sa cumperi rumegus pentru a-l intinde pe podeaua custii si de asemenea, vei avea nevoie de bani pentru a-i cumpara animalului de mancare.

 3. 3

  Gandeste-te apoi daca ai destul timp pentru a ingriji animalul. Va trebui sa fii o persoana responsabila si sa fii pregatit sa ingrijesti animalul. Gandeste-te ca un iepure poate sa traiasca pana la varsta de 9 ani.

 4. 4

  Fii cat mai sincer cu tine : daca nu dispui de unul din lucrurile mentionate mai sus, atunci nu cumpara un iepure ca animal de companie. Gandeste-te la o alta alternativa, cum ar fi sa cumperi un animal pe care sa il poti ingriji mai usor.

Previous postCum sa stii daca ai sindromul Asperger Next postCum sa stii daca urmeaza sa suferi de un atac cerebral

Related Posts

Posteaza un comentariu


close