Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa te decizi in ceea ce priveste animalul tau favorit – CumFacSa.ro

Cum sa te decizi in ceea ce priveste animalul tau favorit

Unelte articol

Nu te poti decide asupra animalului tau favorit? Luarea unei decizii poate sa fie o provocare, dar poate sa fie in acelasi timp si un lucru distractiv.

Pasi

 1. 1

  Gandste-te la ce fel de personalitate ai. Care sunt trasaturile principale ale personalitatii tale?incearca sa potrivesti aceste caracteristici ale personalitatii tale cu caracteristicile diferitelor animale. De exemplu ai putea sa fii tacut si timid ca un soarece, sau ai putea sa fii curajos ca un leu.

 2. 2

  Gandeste-te la anotimpul tau preferat sau la vremea de afara pe care o preferi. Gandeste-te la animalele care traiesc in diferitele climate de pe glob. De exemplu un leopard de zapada este asociat cu o temperatura scazuta si cu o vreme de iarna, in timp ce un elefant este asociat cu caldura din Africa.

 3. 3

  Gandeste-te la cat de activ esti tu ca persoana. Gaseste un animal care are acelasi nivel de activitate ca si tine. De exemplu, un lenes sa misca foarte incet, pe cand un ghepard se misca foarte rapid.

 4. 4

  Gandeste-te la faptul ca tu iti alegi propriul animal favorit. Acest lucru il faci pentru tine si nu pentru altcineva. Daca te-ai decis asupra unui animal, atunci nu lasa acel gand sa iti fie schimbat de altcineva.

Previous postCum sa te comporti cu o pisica noua Next postCum sa te descurci cu animalele de casa daca tu ai alergie la acestea

Related Posts

Posteaza un comentariu


close