Cum sa te pregatesti pentru a intretine un papagal

Unelte articol

Papagalul este o creatura frumoasa, dar de asemenea si destul de greu de intretinut. In acest articol poti afla lucrurile pe care trebuie sa le faci pentru a intretine un papagal.

Pasi

 1. 1

  In primul rand, cand vrei sa iti achizitionezi un papagal, va trebui sa te gandesti la costurile achizitiei acestuia.

 2. 2

  In functie de dimensiunile papagalului, va trebui sa ii cumperi si o cusca pe masura. Cu cat papagalul este mai mare, cu atat va trebui sa ii cumperi o cusca mai mare. Acestea pot ajunge sa fie foarte costisitoare daca simensiunile sunt si ele pe masura.

 3. 3

  Gandeste-te ca va trebui sa cumperi diverse accesorii cu care sa ornezi cusca. printre aceste accesorii se numara vasele cu mancare, jucariile si alte accesorii care sa il ajute sa faca exercitii fizice.

 4. 4

  Gandeste-te ce fel de mancare mananca papagalii. Majoritatea au nevoie de o dieta cat mai echilibrata, care consta din fructe uscate si seminte. Costul mancarii va depinde foarte mult de dimensiunea papagalului.

 5. 5

  Gandeste-te ca va trebui sa duci papagalul la un medic veterinar autorizat, nu numai cand se imbolnaveste, dar si pentru a-l vaccina si pentru cate un control de rutina.

 6. 6

  In final, aduna totalul acestor costuri, pentru a vedea cat de mult te ajunge intretinerea unui papagal pe luna, sau chiar pe an. In final poti decide daca merita si daca iti permiti sa tii un papagal in casa.

Previous postCum sa te pregatesti pentru a calatori cu avionul Next postCum sa te pregatesti pentru cumpararea unui caine

Related Posts

Posteaza un comentariu


close