Cum sa tii gaste la casa ta

Unelte articol

Aceasta poate sa fie o experienta linistitoare dar si distractiva in acelasi timp. Gastele nu au nevoie de foarte multa ingrijire, asa ca iata de ce vei avea nevoie.

Pasi

 1. 1

  Incepe prin a cupara o gasca si un gascan. Daca vrei ca acestea sa se imperecheze, atunci vei avea nevoie de doua gaste si de un singur gascan.

 2. 2

  Poarta-le de grija gastelor tale. Acestor pasari le place sa umble libere. Atata timp ca acestea au la dispozitie apa proaspata, mancare si iarba, acestea nu vor face galagie. Atunci cand aduci gastele pentru prima data acasa la tine, tine-le in ograda cateva zile, pentru a le invata sa nu umble prea mult si prea departe.

 3. 3

  Mentine adapostul gastelor cat mai curat si cat mai ingrijit, astfel incat acestea sa se simta cat mai confortabile in adapostul lor.

 4. 4

  Ofera gastelor tale suficienta apa. Gastele vor avea nevoie in mod constant sa aiba acces la o sursa de apa. De asemenea, vor avea nevoie de un lac articifial in care sa poata inota. Pe timp de vara, gastele vor avea nevoie de umbra, asa ca lacul ar trebui sa fie intr-o zona umbrita.

Previous postCum sa tii in brate un catel Next postCum sa tii insectele departe de plantele din casa

Related Posts

Posteaza un comentariu


close