Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa alegi un animal de companie pentru familia ta – CumFacSa.ro

Cum sa alegi un animal de companie pentru familia ta

Unelte articol

Atunci cand vrei sa cumperi un animal de companie pentru familia ta, atunci gandeste-te indeajuns de mult si indeajuns de bine ce fel de animal va fi potrivit pentru familia ta. Va trebui sa iei in considerare multi factori. Analizeaza sfaturile de mai jos daca vrei sa stii cum sa alegi un animal potrivit pentru familia ta.

Pasi

 1. 1

  Gandeste-te la cati bani esti dispus sa dai pe animalul respectiv. De asemenea, unele animale sunt mult mai greu si mai costisitor de intretinut decat alte animale de casa. De exemplu, animalele mai mari cum ar fi cainii au nevoie de mai multa mancare, au nevoie de un adapost si de jucarii. De asemenea, au nevoie de controale regulate la medicul veterinar, precum si de diverse medicamente. Gandeste-te la aceste lucruri foarte bine inainte de a cumpara un animal.

 2. 2

  Gandeste-te la familia ta inainte de a-ti lua un animal. Daca ai copii mici, atunci va trebui sa te gandesti serios daca merita sa cumperi un caine mare sau nu. Daca raspunsul este da, atunci va trebui sa te interesezi sa vezi care caini sunt potriviti pentru copii.

 3. 3

  Gandeste-te la modul tau de viata si daca ai timp sa ingrijesti si un animal. De exemplu, daca voi ca familie calatoriti mult, gandeste-te la ca animal de casa ar putea sa stea singur o perioada mai mare de timp. Sau poate ai putea sa cumperi un animal de casa care sa calatoreasca cu voi.

 4. 4

  Trebuie sa intelegi ca copiii mici de obicei nu se tin de promisiunea facuta – aceea ca vor avea mare grija de animalele de casa pe care le cumperi pentru ei. De aceea, ai putea sa te gandesti sa cumperi un animal care nu are nevoie de multa ingrijire.

 5. 5

  Gandeste-te daca vrei sa iti cumperi un pui sau un animal gata crescut mare. Cainii mari de exemplu sunt mai greu de dresat, pe cand pe un pui de caine poti sa il dresezi tu. Dar va trebui sa te gandesti si ce costuri implica dresarea cainelui respectiv.

 6. 6

  De aceea este recomandat sa te gandesti foarte serios in ceea ce priveste achizitionarea unui animal de casa. Stai si discuta cu toata familia, pentru a ajunge la o decizie comuna.

Previous postCum sa alegi o rasa de caini pentru a-ti proteja casa Next postCum sa alegi un bun medic veterinar

Related Posts

Posteaza un comentariu


close