Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa alegi un papagal care sa iti placa – CumFacSa.ro

Cum sa alegi un papagal care sa iti placa

Unelte articol

Daca tu cauti sa iti cumperi ca animal de companie o pasare, atunci trebuie sa stii ca papagalii sunt animale de casa excelente, dar au nevoie si de foarte multa ingrijire, ai nevoi nutritionale speciale si variaza foarte mult in ceea ce priveste personalitatea de la o specie la alta. In acest articol poti sa te decizi in ceea ce priveste achizitia unui papagal.

Pasi

 1. 1

  Fa-ti „temele”. Acest lucru inseamna sa aduni cat mai multe informatii despre papagali si despre rasele acestora.

 2. 2

  Fa cateva vizite la pet-shop-urile din orasul tau, pentru a te interesa despre speciile care sunt puse la vanzare. Incearca sa te abtii de a cumpara doar din impuls. Papagalii, in functie de specie, pot trai intre 20-80 ani. De asemenea, ai au o legatura puternica cu stapanul lor.

 3. 3

  Vorbeste cu alti proprietari de pasari despre papagalii lor, precum si despre ce personalitate au pasarile, despre nevoile nutritionale, despre ingrijirea lor si cat timp iti va lua ca sa ii ingrijesti. Incearca sa aduni cat mai multe informatii de la aceste persoane deja detinatoare de pasari.

 4. 4

  Gandeste-te unde anume vei tine papagalul. Trebuie sa stii ca toti papagalii sunt foarte dezordonati si ca au nevoie de un spatiu foarte mare in care sa se poata desfasura.

 5. 5

  Tine minte ca papagalii sunt animale salbatice. Ei nu au fost domesticati precum cainii sau pisicile. Daca ii aduci in casa ta, atunci nu te astepta sa fie calmi si docili precum cainii sau pisicile, asa ca va trebui sa te adaptezi si sa te obisnuiesti cu papagalul tau.

Previous postCum sa alegi un bun medic veterinar Next postCum sa alegi o mancare buna pentru pisica ta

Related Posts

Posteaza un comentariu


close