Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa comunici cu animalele de casa – CumFacSa.ro

Cum sa comunici cu animalele de casa

Unelte articol

In acest articol poti sa gasesti sfaturi despre cum sa te comporti si cum sa comunici cu animalele de casa.

Pasi

 1. 1

  Trebuie sa incepi prin a-ti vedea animalul de casa ca pe o fiinta. Spune-ti in sinea ta ca acel animal are si el un suflet si invata cum anume sa interactionezi cu acel animal. Trebuie sa stii de asemenea ca nu toate animalele de casa arata sau ofera afectiune. Un bun exemplu sunt pasarile sau papagalii.

 2. 2

  Incearca sa le observi trasaturile de caracter. Acest lucru este foarte important in cazul multor animale. Asa ca trebuie sa iti adaptez comportamentul in functie de animal. Fiecare animal va raspunde intr-un mod diferit.

 3. 3

  Chiar daca nu vorbesc (in mod evident), animalele de casa sunt receptive la lucrurile care se intampla in jurul lor si la lucrurile pe care le faci.

 4. 4

  Mentine-ti o stare de calm atunci cand te afli in preajma animalelor si comporta-te cu ele ca si cum ar intelege ce le vorbesti.

Previous postCum sa colectionezi furnici Next postCum sa construiesti un pat pentru pisica ta

Related Posts

Posteaza un comentariu


close