Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa elimini urmele de lacrimi la pisici si caini – CumFacSa.ro

Cum sa elimini urmele de lacrimi la pisici si caini

Unelte articol

Multe pisici si caini au urme de lacrimi, care pot deveni inestetice si se pot extinde pe fata acestora. Acestea pot cauza iritatii si disconfort animalului tau de casa, de aceea trebuie sa stii cum sa le elimini.

Pasi

 1. 1

  De multe ori urmele de lacrimi sunt asociate cu procesul natural de crestere a dintilor. Poti folosi un medicament special pe care il poti gasi la veterinar, sau poti astepta pana cand dintii animalului tau de casa au crescut in intregime.

 2. 2

  Elimina mancarurile care contin gluten, grau sau alte cereale. Acestea pot cauza reactii alergice care sporesc productia de lacrimi.

 3. 3

  Daca apa pe care o dai animalului tau de companie e bogata in minerale precum magnesiu sau fier, trebuie sa schimbi apa. Da-i pisicii sau cainelui apa distilata, pe care o gasesti la supermarketuri.

 4. 4

  Exista produse sintetice pe care le poti obtine de la veterinar sau de la pet shopuri. Acestea au rezultate bune, si se aplica pe mancarea animalului. Acestia contin antibiotic, anti-oxidanti si alte substante benefice pentru animalul tau.

 5. 5

  Verifica dieta animalului tau de casa. Daca exista coloranti in mancare trebuie sa ii schimbi alimentatia. De asemenea mancare cu prea mult zahar, si aceasta trebuie inlocuita.

 6. 6

  Du cainele sau pisica la un veterinar deoarece lacrimile pot fi cauzate de o problema medicala din cauza unor alergii. Acestea pot fi cauzate de anumite substante sau fire de par crescute gresit.

Previous postCum sa dresezi un porumbel calator Next postCum sa faci doua animale sa se placa

Related Posts

Posteaza un comentariu


close