Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Ce sa faci cand cainele tau are cosmaruri – CumFacSa.ro

Ce sa faci cand cainele tau are cosmaruri

Unelte articol

La fel ca oamenii, cainii viseaza, si uneori experientele negative din trecut sunt retraite de caini prin vise. Daca nu stii ce sa faci cand cainele tau viseaza urat, citeste articolul de mai jos.

Pasi

 1. 1

  Aseaza-te langa cainele tau pe podea sau pe pat, pune mana pe el cu grija si mangaie-l incet. Ii poti canta un cantec linistitor.

 2. 2

  Cand cainele deschide ochii si se uita la tine vorbeste-i incet si spune-i pe nume de mai multe ori. E important ca acesta sa stie ca e in siguranta.

 3. 3

  Daca acesta este speriat si nu vrea sa mearga inapoi la somn, scoate-l la o plimbare, lasa-l sa doarma cu tine in pat sau stai langa el pana cand adoarme.

 4. 4

  Nu scutura cainele si nu il agresa, chiar daca latra in mijlocul noptii. Nu tipa la caine.

Previous postCum sa faci baie unei pisici foarte nervoase Next postCe trebuie sa faci daca pisica nu foloseste litiera

Related Posts

Posteaza un comentariu


close