Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum poti sa faci un caine sa te iubeasca – CumFacSa.ro

Cum poti sa faci un caine sa te iubeasca

Unelte articol

Cainii sunt animale foarte loiale si foarte inteligente. Poti crea prietenii de durata cu aceste animale. Citeste in continuare daca vrei sa afli cum sa procedezi pentru a te apropia cat mai mult de animalul tau.

Pasi

 1. 1

  Atunci cand vrei sa il educi, foloseste o voce ferma si comenzi dintr-un singur cuvant, cum ar fi „NU”, „STOP”, „STAI”. Foloseste acele comenzi in fiecare zi pana cand cainele va reusi sa invete comenzile pe care i le dai.

 2. 2

  Fii cat mai multumit de cainele tau. Atunci cand se comporta frumos, lauda-l si ofera-i recompense.

 3. 3

  Foloseste un ton cat mai prietenos de fiecare data cand vorbesti cu cainele.

 4. 4

  Niciodata sa nu iti lovesti cainele. Daca il abuzezi, acesta fie va deveni un caine timid, fie va deveni un caine foarte agresiv.

 5. 5

  Scoate-ti cainele in lume si lasa-l sa socializeze cu alte persoane si cu alte animale.

 6. 6

  Asigura-te ca animalul tau se joaca destul si are parte de destule exercitii fizice in fiecare zi. Scoate-l cel putin odata pe zi la plimbare.

 7. 7

  Toate aceste lucruri de mai sus va trebui sa il inveti inca de cand este un pui. Astfel, vei avea un prieten foarte bun si foarte ascultator.

Previous postCum poti face un pui de pisica sa isi faca nevoile Next postCum poti sa transporti o pisica cu avionul

Related Posts

Posteaza un comentariu


close