Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum s aiti antrenezi cainele sa nu mai fuga – CumFacSa.ro

Cum s aiti antrenezi cainele sa nu mai fuga

Unelte articol

Ai un caine de care stii ca are prostul obicei sa fuga de fiecare data cand ii scoti lesa? Citeste in continuare pentru a afla cum poti sa il linistesti in aceasta privinta.

Pasi

 1. 1

  Cumpara-ti un fluier pentru a-ti dresa cainele cu acesta (daca poti sa fluier tare, nu vei avea nevoie de fluier).

 2. 2

  Invata-ti cainele sa se obisnuiasca su sunetul produs de fluier, iar daca reactioneaza in vre-un fel atunci cand sufli din fluier, atunci da-i o gustare.

 3. 3

  Ia-ti cainele si lasa-l liber intr-un spatiu inchis. De asemenea, poti sa ii pui o lesa mai lunga daca nu ai gard la curtea casei tale.

 4. 4

  Lasa-l sa fuga de tine, dar nu foarte departe, altfel nu va mai auzi fluierul.

 5. 5

  Fluiera, iar daca animalul tau vina inapoi la tine, atunci ofera-i o gustare. Daca nu vine la tine, atunci repeta pasul 2.

 6. 6

  Testeaza-ti cainele cu diverse lucruri care il distrag, odata ce a invatat sa vina la tine cand fluieri. Poti sa te folosesti de alte animale sau alti oameni, cum ar fi un copil care il mangaie, un alt caine, etc.

 7. 7

  Ai grija sa nu dai drumul la caine intr-o zona deschisa inainte sa il inveti sa vina la tine cand fluier. Astfel, risti sa iti pierzi de tot cainele.

Previous postCum iti poti da seama daca animalul tau are alergii la mancare Next postCum sa abordezi un caine timid sau sperios

Related Posts

Posteaza un comentariu


close