Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa abordezi un caine care nu te-a mai vazut pana acum – CumFacSa.ro

Cum sa abordezi un caine care nu te-a mai vazut pana acum

Unelte articol

Unii caini pot fi foarte periculosi daca nu sunt abordati cum trebuie. Acest articol te va invata cum sa abordezi un caine pentru care esti un necunoscut.

Pasi

 1. 1

  Nu trebuie sa iti fie frica. Cainele poate sa simta acest lucru si va fi pregatit sa te atace daca simte ca iti este frica de el. Poarta-te cat mai increzator.

 2. 2

  Fa pasi cat mai mici atunci cand te apropii de caine. Sub nicio forma sa o iei la fuga, deoarece risti sa provoci cainele in asa maniera incat acesta sa te atace.

 3. 3

  Coboara-ti mana pana ajungi cu aceasta la 20cm de capul cainelui. Inca nu trebuie sa incerci sa atingi cainele.

 4. 4

  Lasa cainele sa iti adulmece mana. Daca acesta iti linge, sau iti miroase mana intr-o maniera cat mai linistita, atunci poti sa incerci sa il mangai usor pe spate. Daca animalul incepe sa maraie, atunci va trebui sa incerci sa te indepartezi cat mai usor de acesta, deoarece risti sa fii muscat.

 5. 5

  Daca in schimb animalul este cuminte si te lasa sa il mangai, atunci poti sa il mangai putin pe cap, apoi pe spate. Nu uita sa vorbesti cu animalul, folosind un ton cat mai calm si cat mai bland in timp de il mangai.

Previous postCum sa vopsesti puii de gaina Next postCum sa adaugi gaini noi in cotet alaturi de celelalte pasari mai vechi

Related Posts

Posteaza un comentariu


close