Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa administrezi medicamente anti-purici cainilor – CumFacSa.ro

Cum sa administrezi medicamente anti-purici cainilor

Unelte articol

Medicamentele anti-purici exista in toate formele, insa cea mai intalnita este solutia care se aplica pe piele. Acestea insa trebie aplicate intr-un mod specific pentru a fi eficiente. Citeste articolul de mai jos si afla ce trebuie sa faci!

Pasi

 1. 1

  In primul rand trebuie sa ai medicamentul asupra ta. Ia-l cu tine si gaseste-ti cainele.

 2. 2

  Pune-ti cainele in pozitia „in picioare”. Asigura-te ca acesta sta linistit si cuminte. Daca e necesar roaga o a doua persoana sa tina cainele cat aplici medicamentul. Cand animalul se afla in pozitia „in picioare” (pe toate patru labele) vei avea acces optim la zona in care trebuie sa aplici tratamentul.

 3. 3

  Da parul cainelui la o parte. Gaseste mijlocul spatelui cainelui la baza gatului, intre umeri. Foloseste o mana pentru a da parul la o parte si a expune pielea animalului.

 4. 4

  Aplica medicamentul direct pe piele. Pune flaconul deschis direct pe pielea cainelui la baza gatului. Strange flaconul pentru a elibera intreaga doza pe piele. Verifica daca tot medicamentul a iesit din tub.

 5. 5

  Evita contactul cu zona in care ai aplicat solutia. Pentru 24 de ore nu mangaia cainele in acea zona si adu-le la cunostinta membrilor familiei sau oamenilor care vor sa mangaie cainele. Astfel medicamentul va fi absorbit in totalitate si nu ajunge pe mainile oamenilor in loc sa ajunga in sistemul cainelui.

 6. 6

  Tine cainele uscat pentru 24 de ore. In principiu trebuie sa aplici medicamentul o data pe luna, insa in functie de specificul fiecarui medicament e important sa ceri sfatul veterinarului si sa citesti instructiunile de utilizare. Unele medicamente se aplica mult mai rar!

Previous postCum sa abordezi o pisica agresiva cu oamenii Next postCum sa administrezi picaturi pentru ochi cainelui

Related Posts

Posteaza un comentariu


close