Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa administrezi picaturi pentru ochi cainelui – CumFacSa.ro

Cum sa administrezi picaturi pentru ochi cainelui

Unelte articol

Cainii pot ajunge des in situatia in care au nevoie de medicamente pentru ochi. Infectiile si alte afectiuni sunt comune in lumea canina, de aceea trebuie sa stii cum sa administrezi medicamente pentru ochi cainelui tau. Urmeaza pasii te mai jos pentru o solutie perfecta.

Pasi

 1. 1

  In primul rand cainele trebuie imobilizat. Roaga pe cineva sa te ajute, sa tina cainele cat tu pui medicamentul. Inainte de a te apuca de treaba, spala-te pe maini.

 2. 2

  Daca animalul tau de casa nu se simte confortabil sau arata semne ca nu mai rabda si nu doreste sa stea linistit, pune-l in fata unui perete sau in fata corpului tau si pune-l sa stea jos, intins. Daca nu il poti relaxa, pune-i botnita.

 3. 3

  Inainte de a administra medicamentul trebuie sa cureti zona ochilor. Pune o mana pe mandibula cainelui si ridica-i capul sus. Foloseste un disc de bumbac umed pentru a curata orice reziduu.

 4. 4

  Tine o mana deasupra capului cainelui pentru a-i tine capul fix si administreaza medicamentul in ochiul cainelui. Ridica cu grija pleoapa cainelui pentru a administra solutia.

 5. 5

  Permite-i cainelui sa inchida ochii si apoi maseaza-i pleoapa pentru a imprastia medicamentul. Aplica in aceeasi maniera si pentru celalalt ochi.

 6. 6

  Repeta procesul daca trebuie sa aplici mai multe picaturi.

 7. 7

  Nu lasa cainele sa se frece la ochi cu labele sau sa se frece cu capul de obiecte. Da-i o recompensa dupa ce ai terminat pentru a-l distrage de la aceste lucruri si pentru a-i da de inteles ca s-a descurcat bine.

Previous postCum sa administrezi medicamente anti-purici cainilor Next postCum sa adopti un caine

Related Posts

Posteaza un comentariu


close