Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ai grija de caini – CumFacSa.ro

Cum sa ai grija de caini

Unelte articol

Fiecare stapan de caini ar trebui sa stie care sunt lucrurile de baza pe care ar trebui sa le faca atunci cand are in grija sa un caine.

Pasi

 1. 1

  Hraneste-ti cainele de doua ori in fiecare si si pune-i la dispozitie destula apa. Cumpara mancare de caini de cea mai buna claitate de la un pet-shop.

 2. 2

  Pentru a-i arata cainelui tau ca tu esti stapanul, va trebui sa incepi sa il dresezi. Pentru inceput, va trebui sa il inveti cateva comenzi de baza, cum ar fi sa stea, sa se ridice si sa astepte. Ofera-i cainelui tau recompense pentru un comportament bun si nu tipa la el si nici nu il ameninta cu bataia de fiecare data cand greseste cu ceva. Cainii inteleg foarte bine si ce le spui, asa ca ar fi de ajuns sa le vorbesti folosind un ton cat mai ferm.

 3. 3

  Joaca-te cu cainele tau in fiecare zi. Cainii sunt animale sociale si de aceea au nevoie de atentie din partea stapanilor lor pentru a avea o stare de spirit cat mai buna si pentru a fi cat mai bine dispusi. Cumpara-i cainelui tau diverse jucarii, pentru a avea o activitate in timpul zilei si pentru ca acesta sa nu se plictiseasca.

 4. 4

  Daca ai caini de apartament, atunci va trebui sa ii tii in casa cat mai mult, pentru a feri cainii de pradatori si de alte pericole.

 5. 5

  Daca nu vrei sa iti scoti deloc cainele afara, atunci va trebui sa ii amenajezi un loc in care sa isi poate face nevoile fiziologice. Invata-l inca de mic sa isi faca nevoile intr-un loc anume.

Previous postCum sa ai grija de blana pisicii tale Next postCum sa ai grija de dentitia cainelui tau

Related Posts

Posteaza un comentariu


close