Cum sa ai grija de un pitbull

Unelte articol

Cainii au personalitati diferite in functie de rasa, cel putin generic vorbind. Cu fiecare caine, insa, dezvolti o relatie personala diferita, unica, si de aceea e important sa stii cum sa abordezi cainele pentru a-l face sa se apropie de tine. Citeste articolul de mai jos pentru a afla cum sa ai grija de un pitbull.

Pasi

 1. 1

  Cand vrei sa adopti un caine trebuie sa mergi la adaposturile pentru animale si sa gasesti cainele pe care il doresti. Cand iei in casa ta un caine dintr-un adapost, salvezi o viata.

 2. 2

  Cauta cat mai multe informatii despre rasa. Intreaba-te daca esti o persoana iubitoare, care isi poate dedica timpul, o parte din bani si care poate oferi dragoste acestei rase?

 3. 3

  Vorbeste cu personalul de la adaposturi pentru a afla care sunt obstacolele pe care le poti intampina cand vrei sa adopti un astfel de caine. E important sa stii in ce te bagi.

 4. 4

  Iubeste-ti pitbullul, mangaie-l des si joaca-te cu el, scoate-l la plimbari lungi si recompenseaza-l cand e ascultator. Ofera-le dragoste si cainele te va rasplati cu un comportament exemplar.

 5. 5

  Pitbullii au fost conceputi ca o rasa de lupta, iar unii inca au instinctele agresive. Nu inseamna ca animalul tau va manca copiii mici, insa e posibil sa fie mai predispus sa se lupte cu alti caini. Cand iti dresezi cainele, invata-l ca violenta nu este niciodata solutia.

Previous postCum sa ai grija de o catea insarcinata Next postCum sa alegi cainele potrivit pentru familia ta

Related Posts

Posteaza un comentariu


close