Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ajuti un caine care sufera de anxietate din cauza despartirii – CumFacSa.ro

Cum sa ajuti un caine care sufera de anxietate din cauza despartirii

Unelte articol

Asa cum tie iti este dor de cainele tau cand esti plecat de acasa, si lui ii e dor de tine, iar unii caini sunt atat de atasati de stapanii lor incat odata ce raman singuri comportamentul lor se schimba radical. Urmeaza pasii de mai jos pentru a menaja aceasta stare a animalului tau de casa preferat.

Pasi

 1. 1

  Du cainele la o plimbare lunga inainte de a pleca. Un caine obosit va fi mai putin dispus sa aiba un comportament distructiv sau sa latre si sa urle.

 2. 2

  Da cainelui un obiect pe care sa il poata roade pentru a fi ocupat cat esti tu plecat. Un caine care roade ce ii este permis nu distruge mobila sau alte obiecte si nu latra fara motiv.

 3. 3

  Lasa radioul sau televizorul deschis. Daca ai fi acasa toata ziua, nu ai vrea ceva cu care sa-ti ocupi timpul? Si cainii au nevoie de astfel de activitati, iar plictiseala duce de multe ori la comportament distructiv.

 4. 4

  Nu lasa niciodata cainele singur mai multe de 8 ore. Acest lucru trebuie sa il faci avand in vedere sanatatea si siguranta cainelui tau. In anumite tari exista legi care limiteaza timpul cat poti lasa un caine singur la 4-6 ore.

 5. 5

  Mergi la un psiholog. Cainele poate avea o problema serioasa si poti merge la un psiholog de animale. Antrenarea cainelui poate dura o perioada destul de lunga si implica munca dedicata, insa rezultatele se vor face simtite.

 6. 6

  Vorbeste cu veterinarul care iti poate da medicamente pe care sa le administrezi cainelui.

 7. 7

  Lasa un prosop sau o patura pe care ai folosit-o in locul unde cainele doarme. Mirosul tau va face cainele sa se simta confortabil si il ajuta sa ramana calm pana cand ajungi.

Previous postCum sa ajuti pisicile sa se imprieteneasca Next postCum sa ajuti un caine ranit intr-un accident de masina

Related Posts

Posteaza un comentariu


close