Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa alegi o bona pentru cainele tau – CumFacSa.ro

Cum sa alegi o bona pentru cainele tau

Unelte articol

Fie ca e vorba despre vacante sau calatorii pentru afaceri sau in legatura cu serviciul, cineva trebuie sa aiba grija de animalutul tau preferat. Daca nu ai nicio ruda sau prieten care te poate ajuta, va trebui sa apelezi la serviciile unei bone pentru animale. Vrei sa te asiguri, insa, ca aceasta persoana este de incredere si iti poti lasa animalul de casa cu ea. Noi iti aratam cum sa faci alegerea potrivita!

Pasi

 1. 1

  Cere sfatul prietenilor tai, vecinilor, al veterinarului sau chiar angajatii pet shopului local sau adapostului de animale pentru a-ti recomanda o bona. Poti verifica si cartea de telefoane in acest sens.

 2. 2

  Vorbeste la telefon cu persoanele care te intereseaza. Cere o lista de recomandari si eventual o dovada a firmei la care lucreaza. Cere bonei sa-ti descrie ce experienta si pregatire are, precum si ce servicii ofera. Asigura-te ca bona are un plan pentru urgente si stie ce trebuie sa faca daca apare vreo problema.

 3. 3

  Suna la persoanele cu care a colaborat inainte bona si intreaba daca au fost multumiti de serviciile oferite si daca ar apela din nou la aceasta bona.

 4. 4

  Invita candidatii pe care i-ai considerat credibili pentru a-i cunoaste in persoana. Fii atent la modul in care se poarta cu animalul tau de casa si cat de bine se simte acesta in jurul bonei. Ia in considerare faptul ca e posibil sa existe o stare de tensiune intre cei doi intrucat nu se cunosc si animalele sunt de obicei mai fricoase in preajma strainilor.

 5. 5

  Alege o bona care este responsabila, bine vazuta de ceilalti clienti si care se descurca bine cu animalul tau de companie.

Previous postCum sa alegi o asigurare de viata pentru animalul tau de companie Next postCum sa alegi o cusca pentru papagalul tau

Related Posts

Posteaza un comentariu


close