Cum sa alegi o rasa de caini pentru a-ti proteja casa

Unelte articol

Orice hot se va gandi de doua ori inainte de a intra intr-o casa care este pazita de un caine. Dar nu ai neaparat nevoie de un Doberman sau de un Rottweiler pentru a te asigura ca bunurile din casa ta sunt in siguranta. Exista mai multe rase de caine care iti pot asigura foarte bine paza casei.

Pasi

 1. 1

  Trebuie sa stii ce va face un caine de paza. Acesta poate sa fie de orice marime. Imediat cum acesta aude un zgomot, acesta se va duce la locul cu pricina si va incepe sa latre, astfel alertandu-te ca ceva nu este in regula. Cu cat este mai mare cainele, cu atat latratul va fi mai infricosator. De retinut este ca nu va trebuie un caine de dimensiuni mari pentru a fi folosit pe post de caine de paza.

 2. 2

  Ia-ti un caine de protectie daca vrei ca acesta sa il impiedice pe posibilul hot. Acesti caini pot fi dresati si pot sa fie foarte ascultatori de stapanul lor. Acestia vor latra la posibilul intrus, dar nu il vor musca decat daca simt ei ca pericolul este iminent.

 3. 3

  Ia-ti un caine de atac daca vrei ca acesta sa muste intrusul. Muscatul este treaba cainelui. Ei au fost dresati sa fie asa, sa fie cat mai agresivi cu persoanele necunoscute. Ei vor elibera persoana muscata doar daca stapanul lor le va spune acest lucru.

 4. 4

  In afara de o buna cunoastere asupra rasei de caine de care ai nevoie in ceea ce priveste securitatea casei, este foarte important sa stii ce caracteristici care fiecare rasa de caine, pentru a te asigura ca aceasta rasa este compatibila cu familia ta si cu stilul tau de viata.

Previous postCum sa alegi o colivie impreuna cu jucariile pentru o pasare Next postCum sa alegi un animal de companie pentru familia ta

Related Posts

Posteaza un comentariu


close