Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa alegi o vesta gonflabila pentru cainele tau – CumFacSa.ro

Cum sa alegi o vesta gonflabila pentru cainele tau

Unelte articol

Daca esti amator de apa, pescuit sau pur si simplu iti place sa calatoresti pe un vas, s-ar putea sa ai nevoie de o vesta gonflabila pentru cainele tau. Nu toti cainii stiu sa inoate, si nu toti cainii sunt inotatori buni, de aceea trebuie sa stii sa alegi o vesta de salvare pentru a nu risca viata cainelui tau. Noi iti aratam cum sa alegi!

Pasi

 1. 1

  Cauta o jacketa cu manere, pentru a fi mai usor sa ridici cainele sau sa-l scoti din apa, in special daca e vorba despre un caine mai mare.

 2. 2

  Uita-te unde se inchid toate cingatorile si cataramele de la vesta pentru a fi sigur ca nu cauzeaza cainelui disconfort.

 3. 3

  Asigura-te ca vesta ii vine cainelui bine. Important este ca aceasta sa nu fie larga, altfel cainele poate iesi din ea in apa.

 4. 4

  Alege o culoare puternica, pentru a fi usor sa vezi cainele in apa, in special in conditii de vreme nefavorabile.

 5. 5

  Pune vesta pe caine inainte de a urca pe vas, pentru a-i oferi o sansa sa se acomodeze cu aceasta. Asigura-te ca i-ai acordat sansa cainelui sa invete cum sa inoate cu vesta pe el.

 6. 6

  Asigura-te ca pui vesta cainelui intotdeauna in timpul calatoriei pe apa, deoarece acesta poate sa cada oricand de pe punte.

Previous postCum sa alegi o cusca pentru papagalul tau Next postCum sa alegi un nume pentru pisica

Related Posts

Posteaza un comentariu


close