Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa descurajezi un caine de la a mai musca – CumFacSa.ro

Cum sa descurajezi un caine de la a mai musca

Unelte articol

Acest articol descrie cea mai buna modalitate de a-ti potoli cainele atunci cand vrea sa muste pe cineva.

Pasi

 1. 1

  Daca animalul tau te musca de mana, incearca sa iti scoti mana din gura de la el.

 2. 2

  Usor apoi tine gura animalului inchisa folosindu-te de mana. Atinge-l putin pe nas si spune-i’ NU”. In timp, cainele tau va invata sa se calmeze si sa nu mai muste.

 3. 3

  Dupa ce te musca, nu ii mai da deloc atentie. Nu il mangaia, nu il lovi si nici nu te uita la el.

 4. 4

  Ai grija ce fel de comportament adopti fata de caine. Diferite atitudini pot sa incurajeze cainele sa devina mai agresiv fata de tine.

 5. 5

  Odata ce cainele tau s-a calmat, poti sa reiei orice activitate faceai, fie ca te jucai cu cainele sau ca il mangaiai. Daca animalul inca mai incearca sa te muste, atunci ridica-te si pleaca. Cainele va invata intr-un final ca nu este bine sa te muste, iar daca te musca, atunci nu va mai primi niciun fel de atentie din partea ta.

 6. 6

  Tine minte sa iti recompensezi cainele de fiecare data cand acesta are un cumportament bun fata de tine. Nu trebuie neaparat sa ii dai de mancare. Poti sa vorbesti frumos cu el, sa te joci cu el sau sa il mangai.

Previous postCum sa decizi daca un Pitbull este potrivit pentru tine Next postCum sa desparti doi caini care se bat

Related Posts

Posteaza un comentariu


close