Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa dresezi cainele sa nu fuga pe usa – CumFacSa.ro

Cum sa dresezi cainele sa nu fuga pe usa

Unelte articol

Cand vrei sa iesi afara, cainele tau e primul care iese pe usa? De fiecare data cand vrei sa iesi din casa trebuie sa ai grija sa ca animalul tau de casa sa nu alerge primul pe usa? Pentru a rezolva aceasta problema citeste articolul de mai jos.

Pasi

 1. 1

  In primul rand educa-ti cainele sa execute comanda „sezi”.

 2. 2

  Pune cainele in lesa si spune-i sa astepte langa tine la usa. Lasa destul loc liber pentru a putea deschide usa fara ca animalul tau de companie sa se miste. E foarte important ca acesta sa ramana nemiscat.

 3. 3

  Deschide usa cu grija, incet. Cainele probabil va incerca sa fuga afara. Cand acest lucru se intampla, inchide usa repede si asteapta pana cand acesta se linisteste. Cel mai bine este sa ignori cainele in acest moment. Daca acestuia ii ia prea mult sa se aseze, incurajeaza-l sa stea jos pentru primele exercitii de acest gen.

 4. 4

  Repeta pasul anterior cand cainele s-a asezat din nou langa tine. Deschide usa din nou, si cand cainele vrea sa se ridice sau sa fuga afara, inchide repede usa.

 5. 5

  Continua sa faci acest exercitiu cu animalul tau de companie pana cand acesta intelege ca sa usa se deschide numai atunci cand fundul sau este pe pamant.

 6. 6

  Preferabil lucreaza acest exercitiu cand cainele e mai calm sau mai obosit. Nu intotdeauna poti face acest lucru, insa cand se poate profita de ocazie.

Previous postCum sa dezvolti o afacere in turism Next postCum sa elimini mirosuri cu praf de copt

Related Posts

Posteaza un comentariu


close