Cum sa dresezi un caine cu probleme de comportament

Unelte articol

Daca animalul tau sare, trage de lesa sau musca, atunci acest articol te invata cum sa ii schimbi de tot comportamentul.

Pasi

 1. 1

  Daca animalul tau sare, atunci va trebui sa incerci sa il ignori. Nu il lovi, nu tipa la el si nici nu il ameninta. Doar ignora-l, iar acesta in curand va intelege sa de fiecare data cand sare la tine, el nu va primi atentie din partea ta, asa ca se va opri din sarit.

 2. 2

  Daca animalul tau te trage de lesa atunci cand il scoti afara. Leaga-l de clanta de la usa si mergi in celalalt capat al camerei si arata-i mancarea sau jucaria preferata. Acesta va incepe sa traga de lesa, iar cand se va opri din tras, poti sa ii dai gustarea sau jucaria. Continua sa repeti acest lucru pana cand cainele tau intelege, apoi poti sa incerci sa il scoti la plimbare. Daca iar te trage atunci cand il scoti la plimbare, atunci repeta pasul de mai devreme.

 3. 3

  Daca animalul tau te musca, atunci inalta-te deasupra lui, priveste-l in ochi si spune-i cu o voce ferma „NU”, dar nu tipa. Astfel, cainele va intelege ca daca musca, atunci un lucru neplacut i se va intampla.

  Nu iti rani niciodata cainele, deoarece acest lucru il va face sa ii fie frica de tine si va ajunge sa nu te mai asculte niciodata.

Previous postCum sa dresezi puii de caine Next postCum sa dresezi un caine neimblanzit

Related Posts

Posteaza un comentariu


close