Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa fii un vecin bun si sa iti plimbi cainele – CumFacSa.ro

Cum sa fii un vecin bun si sa iti plimbi cainele

Unelte articol

Citeste aceste sfaturi de mai jos pentru a afla cum sa fii respectat de vecini daca detii un caine de apartament.

Pasi

 1. 1

  De fiecare data cand iti scoti cainele afara, ai grija sa ai mereu asupra ta o punga si niste servetele de hartie pentru a sterge si pentru a face curat dupa cainele tau de fiecare data cand acesta isi face nevoile.

 2. 2

  Evita sa mergi pe cararile pe unde isi plimba vecinii tai mai putin responsabili cainii lor.

 3. 3

  Daca intalnesti vecini despre care stii ca nu sunt responsabili in ceea ce priveste curatenia dupa cainele lor, poti sa te oferi sa le dai o punga sau un servetel pentru ca acestia sa poata face curat dupa cainii lor.

 4. 4

  Tine-ti cainele prins in lesa de fiecare data cand il scoti la plimbare in fata blocului sau in cartier.

 5. 5

  Dreseaza-ti caine ein asa maniera incat acesta sa nu latre atunci cand il scoti afara. Acest lucru poate sa fie foarte suparator pentru vecinii din cartierul in care locuiesti.

 6. 6

  De asemenea, cand iesi cu cainele din apartament, ia-l in brate pana cand iesi din scara blocului. Astfel, poti sa eviti situatiile in care cainele poate sa latre la vecinii din bloc.

 7. 7

  Cand iesi cu cainele afara, incearca sa il tii cat mai aproape de tine, pentru a avea un control cat mai bun asupra lui.

Previous postCum sa fii stapanul unui caine Next postCum sa freci burta unui caine

Related Posts

Posteaza un comentariu


close