Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa intarci un pui de caine – CumFacSa.ro

Cum sa intarci un pui de caine

Unelte articol

Toti puii de caine nou nascuti se bazeaza pe mama lor. Nu numai ca aceasta ii hraneste, dar ea ii si protejeaza te eventualele boli pana cand acestia vor fi vaccinati de stapan. Cu toate acestea, cand puii de caine ajung la varsta de 3 saptamani, mama lor va incepe sa isi petreaca mai putin timp alaturi de ei, pentru a-i pregati sa se dezvete de acest stil de viata si sa invete sa se descurce singuri. Ca un crescator de caini, este foarte important sa stii cum sa procedezi atunci cand vrei sa ajuti puii de caine sa aiba o tranzitie cat mai usoara.

Pasi

 1. 1

  Pregateste-te din timp. Hraneste mama puilor cu aceeasi mancare cu care vei hrani puii de caine.

 2. 2

  Cumpara de la magazinul de animale un inlocuitor pentru laptele mamei puilor de caine.

 3. 3

  Inmoaie mancarea de caini cu laptele pe care l-ai cumparat de la magazin si incepe sa iti hranesti puii de caine dupa ce trec de varsta de 3 saptamani.

 4. 4

  Interactioneaza cu mama puilor de caine, precum si cu cainii si incurajeaza-i sa incerce diverse mancaruri, punandu-le din ce in ce mai aproape vasul cu mancare.

 5. 5

  Incepe gradat sa hranesti mama puilor de caine intr-un loc separat de catei.

 6. 6

  Hraneste puii de caine de 3 ori in fiecare zi.

 7. 7

  Pe masura ce puii inainteaza in varsta, poti sa incepi sa pui din ce in ce mai putin lapte in mancarea lor de caine, pentru a-i dezvata de acest obicei.

 8. 8

  Atunci cand vrei sa intarci puii, va trebui sa ii tii intr-o camera sau intr-un loc ferit de zgomot si de agitatie, pentru a face aceasta tranzitie sa decurga cat mai domol, sa nu fie insotita de stres.

Previous postCum sa inregistrezi progresele facute de cainele tau atunci cand il dresezi Next postCum sa intarci viteii

Related Posts

Posteaza un comentariu


close