Cum sa iti alegi un Yorkshire Terrier

Unelte articol

Aceasta rasa este originara din Scotia. Acestia erau folositi de stapani sa prinda soarecii de la casele lor si din morile de vant. In zilele de azi, acesti caini se pot gasi intr-o varietate de culori, dar de cele mai multe ori, acestia au o culoare maro inchis sau gri inchis. Daca vrei sa iti cumperi o astfel de rasa de caine, urmareste pasii oferiti mai jos.

Pasi

 1. 1

  Cauta in reviste sau pe internet dupa crescatori de caini. Contacteaza mai multi crescatori de caini, pentru a avea de unde sa alegi. Informeaza-te cat mai mult de la crescator, intreaba de starea de sanatate a cainilor, intreaba despre politica lor de returnare a animalelor si intreaba daca acestia isi vaccineaza cainii. Trebuie sa ai cat mai multe informatii de dispozitie inainte sa iti cumperi cainele pe care il doresti.

 2. 2

  Atunci cand vrei sa iti cumperi un Yorkshire Terrier, vrei sa te asiguri ca acesta este de o rasa pura. De aceea, inainte sa cumperi cainele va trebui sa vizitezi crescatorul de caine, pentru a te asigura ca acesta este de o rasa pura.

 3. 3

  Uita-te la toti puii pe care ii are dati spre vanzare. Asigura-te ca acestia sunt crescuti in conditii bune si sa au o stare de sanatate destul de buna.

 4. 4

  Daca esti multumit, atunci vei putea sa iti alegi puiul de caine care iti place cel mai mult, atat ca si aspect cat si ca personalitate.

 5. 5

  De regula, acesti caini traiesc intre 12-15 ani, de aceea va trebui sa fii foarte sigur ca vrei sa iti cumperi un astfel de caine, deoarece il vei avea cu tine pentru o perioada foarte lunga de timp.

Previous postCum sa inveti un pui de caine sa nu mai latre la tine Next postCum sa iti controlezi cainele, aratandu-i ca tu esti stapanul sau

Related Posts

Posteaza un comentariu


close