Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti gasesti un caine care sa ti se potriveasca – CumFacSa.ro

Cum sa iti gasesti un caine care sa ti se potriveasca

Unelte articol

Aici aveti cateva sfaturi care va vor ajuta cum sa gasiti un caine care este numai perfect pentru dumneavoastra.

Pasi

 1. 1

  Gandeste-te ca rasa de caine crezi ca s-ar potrivi foarte bine cu stilul tau de viata, fie ca vrei sa cumperi acest caine pentru familie sau doar pentru tine.

 2. 2

  Cand te-ai decis acupra rasei cainelui, sau chiar daca inca nu esti complet hotarat, atunci mergi pe la magazine care vand pui de animale. Poti chiar sa cauti si in anunturile din ziare.

 3. 3

  Daca vrei sa iti cumperi un caine deja ajuns la maturitate, de asemenea, poti sa cauti intr-un pet-shop sau in anunturile din ziare. Atunci cand ai gasit un anunt de care esti interesat, atunci suna proprietarul, cere cat mai multe informatii despre caine (rasa, varsta, dimensiuni, greutate, stare de sanatate, etc), pentru ca apoi sa intrebi daca poti veni sa vezi cainele. Daca nu esti multumit de felul cum arata cainele, atunci nu trebuie sa iti fie rusine sa refuzi achizitionarea cainelui.

 4. 4

  Inainte de a cumpara un caine, asigura-te ca ai lucrurile esentiale pentru a-i asigura o sedere cat mai buna in casa sau in apartament la tine. Asigura-te ca ai vase in care sa ii pui apa si mancare si ca ai asigurat un loc unde sa doarma (daca nu vrei sa doarma in pat cu tine).

 5. 5

  De asemenea, inainte de a cumpara cainele, asigura-te ca toti membrii familiei sunt de acord cu acest lucru. La fel, trebuie sa stii ce presupune a fi stapanul unui caine. Trebuie sa stii ca acest lucru inseamna ca va trebui sa devii o persoana mult mai responsabila, va trebuie sa hranesti, sa plimbi si sa faci curat dupa caine.

Previous postCum sa iti faci un insectar Next postCum sa iti hranesti pisica cu mancare de caine

Related Posts

Posteaza un comentariu


close