Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti inveti cainele sa faca o plecaciune – CumFacSa.ro

Cum sa iti inveti cainele sa faca o plecaciune

Unelte articol

Daca animalul tau este familiar cu comenzile de baza, atunci este timpul sa il inveti sa faca si o plecaciune.

Pasi

 1. 1

  Asigura-te pentru inceput ca animalul tau stie sa vina la tine si sa stea jos atunci cand ii dai comanda. De asemenea, cainele ar trebui sa stie sa raspunda atunci cand il strigi pe nume.

 2. 2

  Cheama-ti cainele sa vina in fata ta si sa stea la aproximativ jumatate de metru distanta de tine. Tine in mana o gustare sau o jucarie pe care sa o poata vedea. Nu ii da mancarea si nici jucaria, nu inca. Daca este necesar, misca putin mana in care tii mancarea si jucaria, in asa maniera incat sa captezi atentia cainelui.

 3. 3

  Cu gustarea in mana ta, indreapta-ti mana spre podea. In acel moment, cainele ar trebui sa iti coboare capul si sa isi mentina privirea spre gustare. Da-i apoi gustarea si lauda-ti cainele.

 4. 4

  Repeta acest lucru de cateva ori pana cand cainele devine obisnuit cu miscarea. Nu te ingrijora daca animalul tau se ridica imediat dupa ce a mancat gustarea. In final el va invata sa asocieze miscarea cu mancatul gustarii.

 5. 5

  Poti sa vorbesti cu el tot acest timp. Sa il strigi pe nume cand cobori mancarea si sa il lauzi de fiecare data cand executa miscarea.

 6. 6

  Repeta de mai multe ori acest truc. Dupa aceea, incearca sa ii dai comanda „jos” sau „apleaca”. Gesticuleaza cu mana in tot acest timp cand vrei sa ii dai comanda cainelui tau.

 7. 7

  Nu uita sa iti lauzi cainele de fiecare data cand iti asculta comenzile.

 8. 8

  Nu te supara si nici nu te enerva daca animalul tau nu executa comanda. Dupa cum am spus, trebuie sa ai multa rabdare atunci cand vrei sa iti dresezi cainele si sa il inveti sa faca trucuri noi.

Previous postCum sa iti inveti cainele sa dea din cap Next postCum sa iti inveti cainele sa fie atent la tine

Related Posts

Posteaza un comentariu


close