Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti iubesti si sa ai foarte mare grija de cainele tau – CumFacSa.ro

Cum sa iti iubesti si sa ai foarte mare grija de cainele tau

Unelte articol

Se spune ca un caine este cel mai bun prieten al omului. De aceea, trebuie sa tratam cu mare respect un caine, daca noi vrem ca acesta sa ne iubeasca.

Pasi

 1. 1

  Gaseste-ti in fiecare zi putin timp pentru a-ti scoate cainele la plimbare sau la alergat. Cainii au foarte mare nevoie de exercitii fizice si le place sa isi consume energia intr-o astfel de maniera.

 2. 2

  Aranjeaza-i cainelui tau un loc special in care acesta sa se poata odihni. Poti sa ii cumperi un patut, sa ii construiesti o cusca sau poti chiar sa il lasi sa doarma pe canapea sau un pat la tine.

 3. 3

  Vorbeste in mod constant cu cainele tau. Foloseste un ton clar, bland si foarte calm. Nu tipa la cainele tau daca nu este nevoie.

 4. 4

  Lasa cainele sa stea lipit de tine atunci cand te asezi pe canapea si incepi sa te uiti la televizor.

 5. 5

  Daca animalul tau a gresit cu ceva, nu tipa la el si nu il lovi daca vrei sa il pedepsesti. Va trebui sa vorbesti cu el pe un ton clar, prin care sa il atentionezi ca este gresit lucrul pe care tocmai l-a facut.

 6. 6

  Invata sa te comporti cu cainele tau ca si cum acesta ar fi un membru al familiei tale. Astfel, acesta va intelege iubirea pe care o ai fata de el si va ajunge sa se ataseze foarte mult de tine.

 7. 7

  Nu iti lovi cainele peste cap, ureche sau peste coada atunci cand a gresit cu ceva. Trebuie doar sa vorbesti cu acesta si sa ii explici folosind cuvinte cat mai simple, sau chiar monosilabice. Cainele va intelege ca a gresit si nu va mai face acel lucru pe viitor.

Previous postCum sa iti inveti puiul de caine sa stea in cusca Next postCum sa iti mentii cainele calm atunci cand il tii in casa

Related Posts

Posteaza un comentariu


close