Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa mentii un caine calm atunci cand ii faci baie – CumFacSa.ro

Cum sa mentii un caine calm atunci cand ii faci baie

Unelte articol

Cel mai bine este sa incerci sa calmezi un caine inainte de a-i face baie. Daca animalul tau este stresat, atunci vei avea mari probleme daca incerci sa il iei in brate si sa il pui in cada sau in chiuveta.

Pasi

 1. 1

  Ia cainele impreuna cu cateva gustari pentru acesta. Pune lesa cainelui tau si mergi cu acesta langa baie.

 2. 2

  Stai la jumate de metru distanta de baia cu usa deschisa. Lauda-ti cainele si da-i cate o gustare. Fa acest lucru timp de 2 minute.

 3. 3

  Repeta acest lucru in fiecare zi, de cate trei ori pe zi. In fiecare zi poti sa te apropii cu cate un pas de baie. Asigura-te ca il lauzi destul de mult, pentru ca acesta sa inteleaga ca face un lucru bun.

 4. 4

  In final, adu-ti cainele cat mai aproape de cada. Ofera-i de mancare si lauda-l pentru un comportament excelent. Repeta acest lucru in fiecare zi timp de o saptamana.

 5. 5

  Ia-ti intr-un final cainele in brate si pune-l in cada. De asemenea, lauda-l si da-i de mancare cainelui, pentru a intelege ca face un lucru bun daca sta cuminte in cada.

 6. 6

  Da drumul incet la apa. Daca animalul tau se sperie, atunci va trebui sa incerci sa il calmezi. Odata ce ai calmat cainele, poti sa continui sa ii faci baie.

 7. 7

  Tine minte ca vei avea nevoie de multa rabdare pentru a-i face astfel baie cainelui tau. Sa nu te enervezi si sa nu incepi sa tipi la cainele tau, pentru ca acest lucru il va face sa fie mai speriat de cada si de baie.

Previous postCum sa mentii cat mai curata si cat mai ingrijita blana cainelui Next postCum sa mergi intr-un safari in desert in Dubai

Related Posts

Posteaza un comentariu


close