Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa pedepsesti un caine – CumFacSa.ro

Cum sa pedepsesti un caine

Unelte articol

Cainii trebuie uneori pedepsiti. Tu esti masculul alfa, conducatorul haitei, si trebuie sa iti exerciti autoritatea, altfel cainele nu te va respecta si va face numai ce vrea el. Acest articol iti arata cum sa iti pedepsesti cainele cand intrece masura.

Pasi

 1. 1

  Odata ce cainele a facut un lucru negativ, trebuie sa folosesti tehnica de blocaj corporal. Trebuie sa te asezi in fata cainelui, ferm, apoi mergi peste caine pur si simplu. Poate fi si mai productiv daca ii spui cainelui „in colt!” pe o voce de comanda.

 2. 2

  Dupa ce cainele tau e in colt, asigura-te ca nu sunt obiecte cu care sa se joace langa el, jucarii sau mancare.

 3. 3

  Poti parasi camera daca vrei, dar poti ramane cu animalul. Acesta se va uita lung la tine de multe ori.

 4. 4

  Cand si daca animalul se ridica si vrea sa plece spune-i „Nu!” pe un ton raspicat si apoi condu-l inapoi catre colt folosind tehnica blocajului corporal si spunandu-i „in colt!”. Daca e nevoie, repeta acest lucru de mai multe ori.

 5. 5

  Odata ce crezi ca i-a ajuns cainelui si a inteles mesajul, du-te in fata cainelui, stand cu fata la el, cam la un metru. Spune-i „vino!”. Cainele va veni si iti va arata ca ii pare rau.

 6. 6

  Ultimul lucru pe care trebuie sa il faci este sa ii faci este sa vorbesti cu el, sa ii explici ca a gresit, si apoi sa il imbratisezi si sa-l mangai. Lucrurile vor reveni la normal.

 7. 7

  Cat pedepsesti cainele nu fa contact vizual cu acesta deloc! Daca vede ca ii acorzi atentie, va cersi si mai multa atentie.

Previous postCum sa opresti un caine din latrat Next postCum sa periezi pisica pentru prima data

Related Posts

Posteaza un comentariu


close