Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa reactionezi cand ai in fata un caine neprietenos – CumFacSa.ro

Cum sa reactionezi cand ai in fata un caine neprietenos

Unelte articol

Aici poti sa inveti cum trebuie sa reactionezi daca te vezi aflat in fata unui caine strain si posibil neprietenos.

Pasi

 1. 1

  Opreste-te de tot si uita-te la caine incercand sa iti dai seama daca l-ai mai vazut pe undeva. Daca ti se pare familiar, abordeaza-l cu grija, dar nu incerca sa il iei in brate sau sa il mangai. Orice ar fi, nu subestima marimea cainelui. Fie ca este un caine mare sau ca este un caine de talie mica, acesta tot te poate musca si iti poate crea diferite astfel de probleme si complicatii.

 2. 2

  Lasa jos tot ce ai in mana (plase, pungi, sacose) si tine asupra ta doar lucrurile cu care ai putea sa te aperi de caine.

 3. 3

  Incepe sa te indepartezi usor de caine. Evita sa faci miscari bruste in tot acest timp. De asemenea, sub nicio forma sa iti intorci spatele la caine atunci cand te indepartezi. Cel mai bine este sa il ai mereu in campul tau vizual, pentru a fi pregatit in cazul in care acesta reactioneaza in vre-un fel.

 4. 4

  Daca animalul incepe sa figa spre tine, in ciuda faptului ca tu iti pastrezi calmul, apuca ce ai la indemana si incearca sa il lovesti peste cap sau peste fata.

 5. 5

  Daca nu gasesti nicio obiect util in jurul tau, atunci asteapta pana cand cainele ajunge in dreptul tau si incearca sa il lovesti cu piciorul in fata.

 6. 6

  De asemenea, daca vezi cainele sa fuge inspre tine, atunci ai putea sa faci si tu cativa pasi spre caine, sa ridici mainile asupra lui si sa tipi. Astfel, poti sa reusesti sa sperii cainele si sa il faci sa fuga de tine.

Previous postCum sa rasfeti un caine de talie mica Next postCum sa reactionezi daca un caine rau te urmareste

Related Posts

Posteaza un comentariu


close