Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa te hotarasti daca vrei un al doilea caine – CumFacSa.ro

Cum sa te hotarasti daca vrei un al doilea caine

Unelte articol

Prima data cand iei un caine trebuie sa ai in vedere o serie de elemente precum mediul in care traiesti si familia, insa cand vrei un al doilea catel, lucrurile sunt mai complicate. Urmeaza pasii de mai jos si stabileste care este decizia buna pentru tine.

Pasi

 1. 1

  Gandeste-te la cainele pe care il ai deja. Ultimul lucru pe care vrei sa-l faci este sa-l neglijezi. Cainii pot fi foarte gelosi si teritoriali in prezenta altor caini care sunt adusi in casa, asa ca intai incearca sa vezi cum se comporta cainele tau in preajma altora. Daca acesta devine agresiv si nu este prietenos, gandeste-te ca acest lucru s-ar putea intampla in fiecare zi in casa ta pana cand poti sa dresezi cainele sa accepte noul-venit. Acest lucru poate sa dureze o vreme si implica un efort considerabil.

 2. 2

  Trebuie sa ai in vedere situatia materiala. Trebuie sa platesti nu numai pentru caine ci si pentru provizii, mancare, facturile de la veterinar si alte cheltuieli necesare. Daca nu esti sigur ca iti permiti un caine nou, mai bine amana aceasta decizie, pentru ca nu se merita riscul.

 3. 3

  Ia cainele de la un adapost sau de la un crescator de animale serios si cu o reputatie buna. Nu lua cainele de la un magazin de animale deoarece cel mai probabil a fost crescut industrial si nu este un caine bun.

 4. 4

  Gandeste-te daca vrei intr-adevar un caine si ti-ar aduce un plus in viata ta personala, sau doar actionezi din impuls. Adoptarea unui caine este o decizie serioasa, care are consecinte pe termen lung.

Previous postCum sa te distrezi intr-un loc fara iesire la mare Next postCum sa te hotarasti daca vrei sa calatoresti singur

Related Posts

Posteaza un comentariu


close