Cum sa treci peste teama de caini

Unelte articol

Cainii sunt animale minunate, dar multor persoane le este frica de ei din cauza ca multi au avut experiente neplacute in trecut. Indiferent care ar fi motivul, daca cititi acest articol puteti sa aflati cum puteti scapa de teama de caini.

Pasi

 1. 1

  Evaluati situatia in care va aflati cu mare atentie. De ce anume va este frica atunci cand intalniti un caine? Ganditi-va bine la acest lucru.

 2. 2

  Trebuie sa tineti minte ca aceste animale nu vor sa va muste sau sa va faca rau – cainele este cel mai bun prieten al omului.

 3. 3

  Faceti-va o lista cu scopuri. Ganditi-va in mintea dumneavoastra numai la lucruri bune legate de caini, cum ar fi faptul ca acestea sunt niste animale dragalase si prietenoase.

 4. 4

  Faceti o vizita unui amic sau unui prieten care detine un caine. Astfel, va puteti familiariza si va puteti obisnui cu prezenta unui caine.

 5. 5

  Puteti sa repetati pasul de mai sus pana cand va simtiti comod ca mangaiati cinele sau chiar sa il tineti in brate.

 6. 6

  Ce trebuie sa tineti minte este ca aveti nevoie de foarte multa rabdare pentru a trece peste teama de caini. De aceea nu trebuie sa va grabiti atunci cand vine vorba sa va acomodati cu prezenta unui caine. Faceti acest lucru cu pasi mici.

Previous postCum sa treci prin scanerele de la aeroport Next postCum sa treci peste teama de a conduce

Related Posts

Posteaza un comentariu


close