Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa verifici starea de sanatate a cainelui tau – CumFacSa.ro

Cum sa verifici starea de sanatate a cainelui tau

Unelte articol

Proprietarii de caini vor avea o idee despre starea generala de sanatate a cainilor lor, daca vor invata cum sa le faca cate un control de rutina.

Pasi

 1. 1

  Verificati sa nu fie acumulari in zona gingiilor si a dintilor. De asemenea, daca animalul dumneavoastra are o respiratie urat mirositoare, acest lucru se poate datora gingivitei.

 2. 2

  Curatati-le urechile cainilor dumneavoastra, pentru a va asigura ca acestia nu vor avea pe viitor infectii ale urechilor.

 3. 3

  Uitati-va la ochii cainelui. Sunt decolorati sau sunt prea iritati?

 4. 4

  Uitati-va la pielea cainelui. Aceasta are o culoare alba si este grasa, sau poate sa fie rosie si iritata. Observi purici sau alti paraziti prin blana cainelui? Daca observi aceste lucruri de mai sus, atunci ar fi indicat sa mergi la un medic veterinar.

 5. 5

  Pe langa dragoste si iubire, al doilea cel mai important lucru este sa ai cat mai mare grija de cainele tau, pentru ca acesta sa fie cat mai sanatos.

Previous postCum sa verifici temperatura cainelui tau Next postCum sa vezi dupa ce ti-a intrat apa in ochi

Related Posts

Posteaza un comentariu


close