Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa abordati un caine ratacit sau o pisica pierduta – CumFacSa.ro

Cum sa abordati un caine ratacit sau o pisica pierduta

Unelte articol

Animalele pe care le gasiti pe strada pot sa fie destul de periculoase si de aceea trebuie sa stii ca uneori se pot simti amenintate de dumneavoastra. De aceea trebuie sa aveti mare grija atunci cand vreti sa abordati un animal de pe strada.

Pasi

 1. 1

  Capteaza atentia animalului respectiv.

 2. 2

  Apropie-te de animal foarte incet. Fa tot ce poti pentru a nu parea amenintator si intimidant.

 3. 3

  Permite animalului sa fie cel care face ultimii pasi spre tine, odata ce ajungi destul de aproape de acesta. Striga-l sa vina la tine, folosind un ton calm si bland.

 4. 4

  Evita sa mentii contactul vizual prelungit. Este mai bine daca te uiti pe langa animal, decat sa te uiti in ochii acestuia. Animalele pot sa considere contactul vizual ceva amenintator din partea ta si ar putea sa te atace daca te considera o amenintare pentru ei.

 5. 5

  Tine mana in asa fel incat palma sa fie indreptata spre tine. Aceasta pozitie a mainii este mai putin amenintatoare pentru unele animale si scade riscul de a fi muscat.

 6. 6

  Fii atent la limbajul corpului animalului daca acesta nu se apropie de tine. Cel mai bine este sa lasi pisicile si cainii sa fie cei care se apropie de tine. Trebuie sa ii lasi pe ei sa ia decizia finala.

 7. 7

  Daca observi ca un caine incepe sa maraie si sa isi arate dintii, atunci va trebui sa te retragi foarte incet.

 8. 8

  Daca animalul se apropie de tine si iti miroase palna, atunci incearca sa fii cat mai calm si sa nu faci miscari bruste.

 9. 9

  Evita sa il mangai pe cap, deoarece acest lucru ar putea sa il sperie foarte tare si ar putea sa te muste. Tine minte ca multe animale au zone in care nu le place sa fie atinse, asa ca ai foarte mare grija.

Previous postCum poti face o pisica sa adoarma in bratele tale Next postCum sa abordezi un animal ranit

Related Posts

Posteaza un comentariu


close