Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa afli ce fel de animal de companie este potrivit pentru tine – CumFacSa.ro

Cum sa afli ce fel de animal de companie este potrivit pentru tine

Unelte articol

Cu ajutorul acestui articol poti sa afli ce fel de animal de companie sau animal de casa este cel mai potrivit pentru tine.

Pasi

 1. 1

  Gandeste-te la tine si la ce fel de persoana esti. Daca esti o persoana mai linistita, sau mai lenesa, atunci ar trebui sa te gandesti sa iti cumperi o pisica, o rozatoare, reptila, pasare sau chiar un acvariu cu pesti. Daca iti place sa faci exercitii fizice, atunci un caine ar fi excelent pentru tine.

 2. 2

  Gandeste-te la cat de mult si cat de des stai acasa. Cainii si pisicile au nevoie de multa atentie, asa ca daca esti plecat de acasa mai mult de opt ore, atunci nu ar trebui sa iti iei un caine sau o pisica. Daca lipsesti foarte mult de acasa, atunci ar fi bine sa iti iei un animal care nu are nevoie de multa atentie, cum ar fi un acvariu cu unul sau mai multi pesti.

 3. 3

  Gandeste-te la cat esti dispus sa cheltui lunar pentru intretinerea animalului.

 4. 4

  Daca te gandesti sa iti cumeperi un caine sau o pisica atunci va trebui sa iti petreci o parte a timpului facand curat dupa ei, dupa ce isi fac nevoile sau dupa ce naparlesc.

 5. 5

  Gandeste-te la cat de mult timp ai vrea sa ai langa tine animalul. Daca vrei sa il ai si dupa mai multi ani, atunci ai putea sa iti cumperi un caine sau o pisica.

 6. 6

  Gandeste-te la motivul principal pentru care vrei un animal de casa. De exemplu, cainii sunt foarte bune animale de companie, si in anumite situatii pot fi de foarte mare ajutor.

Previous postCum sa afli ce anume vrea pisica ta Next postCum sa afli daca animalul tau are alergii

Related Posts

Posteaza un comentariu


close