Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ajuti un animal sa se obisnuiasca cu un bebelus – CumFacSa.ro

Cum sa ajuti un animal sa se obisnuiasca cu un bebelus

Unelte articol

Atunci cand un copil vine pe lume, poate sa va fie greu sa va acomodati cu el in viata dumneavoastra. Unul din lucrurile importante este ca sa il faceti sa se acomodeze cu animalul de companie pe care il tineti.

Pasi

 1. 1

  Nu forta aceasta acomodare. Acest lucru ar putea sa sperie atat animalul cat si bebelusul.

 2. 2

  Lasa animalul sa miroasa lucrurile care apartin bebelusului, fie ca este vorba de o patura, asternut, perna sau diverse haine. Astfel, animalul se va acomoda cu mirosul bebelusului.

 3. 3

  Mergi pe langa animalul tau cu bebelusul tinut in brate, la o distanta sigura fata de animal. Astfel, animalul se va acomoda cu prezenta bebelusului.

 4. 4

  Ai grija de bebelus si nu il lasa sa se atinga de animal cat timp acesta doarme sau mananca.

 5. 5

  Lasa timpul sa treaca, pentru a observa comportamentul animalului fata de bebelus. Trebuie sa stii ca rabdarea este cheia.

 6. 6

  Tine bebelusul in brate la tine si mergi langa animal. Lasa animalul sa interactioneze cu bebelusul, lasa-l sa il adulmece si lasa bebelusul sa mangaie animalul. Fii atent la bebelus, urmareste-i reactiile si expresiile faciale, pentru a vedea daca se bucura sau nu.

Previous postCum sa ajuti o pisica maidaneza Next postCum sa ajuti un pui de pasare care a cazut din cuibul sau

Related Posts

Posteaza un comentariu


close