Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa alegi o asigurare de viata pentru animalul tau de companie – CumFacSa.ro

Cum sa alegi o asigurare de viata pentru animalul tau de companie

Unelte articol

Asigurarile de viata nu sunt numai pentru persoane, ci si pentru animalele de casa. E mult mai usor sa te pregatesti de la inceput pentru posibilitatea existentei unor probleme decat sa platesti sume mari de bani cand acestea apar. Asigurarile sunt foarte diverse si trebuie sa alegi una care ti se potriveste. Noi iti aratam cum!

Pasi

 1. 1

  Vorbeste cu veterinarul tau. Acesta are informatii cu privire la companiile de asigurari si ce servicii ofera acestea. Mai mult, acestia cunosc ce probleme de sanatate are sau ar putea avea animalul tau. Identifica problemele care afecteaza longevitatea animalului tau. Veterinarul te poate ajuta cu privire la aceste probleme.

 2. 2

  Considera ce optiuni financiare ai. Inainte de a face asigurarea, gandeste-te de ce sume de bani dispui pentru a putea indeplini ce vrei sa faci. Gandeste-te la care sunt costurile pe care le-ai avea daca animalul s-ar imbolnavi si cat economisesti cu asigurarea. Daca te poti descurca cu aceste cheltuieli, asigurarea s-ar putea sa nu fie necesara. Daca insa preferi sa platesti o taxa lunara, pentru cativa dolari pe luna poti beneficia de servicii potrivite pentru ca atunci cand apare vreo problema sa nu trebuiasca sa iti distrugi bugetul.

 3. 3

  Evalueaza posibilitatile pe care le ai in functie de ce asigurari sunt disponibile. Companiile de asigurari iti vor prezenta o paleta larga de posibilitati, iar tu trebuie sa fii cat mai specific pentru a te asigura ca asigurarea iti acopera toate problemele posibile.

 4. 4

  Asigura-te ca asigurarea acopera si cheltuielile care apar in cazul decesului, precum incinerarea sau inmormantarea, sau cheltuielile facute de veterinar in eventualitatea unei morti.

Previous postCum sa ajuti o pisica sa nasca Next postCum sa alegi o bona pentru cainele tau

Related Posts

Posteaza un comentariu


close