Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa organizezi o petrecere pentru un iubitor de animale – CumFacSa.ro

Cum sa organizezi o petrecere pentru un iubitor de animale

Unelte articol

Prietenul tau este un iubitor de animale si ziua lui de nastere se apropie? De ce sa nu planifici o petrecere haioasa cu tema despre animale? Citeste acest articol si vei afla cum sa organizezi o asemenea petrecere.

Pasi

 1. 1

  Afla care este animalul lui prefert. Ori il intrebi direct ori incerci sa iti amintesti singur, poate deja ti-a spus asta. Poate este un animal domestic sau un animal salbatic, al junglei.

 2. 2

  Odata ce stii care este animalul sau favorit, incepe sa planifici. Trebuie sa te ingrijsesti de decoratii, mancare, muzica, local. Daca poti sa gasesti animalul lui preferat la un adapost de animale, poti sa te duci si sa iei unul ca sa il faci cadou de ziua lui. Daca ii plac animalele salbatice, cumpara decoratii in culorile verde sau crem simbolizand jungla sau desertul. Cu mancarea poti sa cumperi minimum prajituri si ceva sucuri. Pentru local poti sa inchiriezi o sala cat mai spatioasa.

 3. 3

  Acum ca ai stabilit ce ai de facut, este timpul sa iti cumperi materialele. Fa o lista de cumparaturi si du-te la fiecare magazin si cumpara-ti ce ai nevoie. Incearca sa fii cat mai organizat ca sa nu pierzi prea mult timp pe drumuri.

 4. 4

  Fa invitatiile. Cumpara-le albe si decoreaza-le ulterior, ori trimite-le e-mail invitatilor sau suna-i pe fiecare in parte.

 5. 5

  Asigura-te ca ai cumparat cadouri potrivite pentru iubitorul de animale. Un poster un breloc sau ceva facut in casa de tine. De asemenea poti sa ii cumperi o card-cadou la un magazin care ii place daca nu stii exact ce sa ii iei.

 6. 6

  Du-te la localul pe care l-ai inchiriat cu o zi inainte si incepe sa decorezi.

 7. 7

  Fii creativ ! lasa-ti imaginatia libera si realizeaza cele mai interesante decoratii.

 8. 8

  Distreaza-te!

Previous postCum sa organizezi o petrecere pentru copii Next postCum sa organizezi o petrecere pentru un prieten

Related Posts

Posteaza un comentariu


close