Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum iti poti da seama daca animalul tau are alergii la mancare – CumFacSa.ro

Cum iti poti da seama daca animalul tau are alergii la mancare

Unelte articol

Cainii pot sa fie alergici la mai multe substante din mediul inconjurator. Daca iti suspectezi cainele ca acesta ar putea sa aiba alergii la ceva, atunci urmeaza pasii de mai jos pentru a descoperi substanta la care cainele tau este alergic.

Pasi

 1. 1

  Examineaza ingredientele din mancarea cu care iti hranesti cainele. Cel mai usor poti sa afli acest lucru daca citesti lista cu ingrediente de pe ambalajul mancarii. Diverse componente ale mancarii, cum ar fi carnea procesata, cerealele sau proteinele pot sa cauzeze alergii pentru cainele tau.

 2. 2

  Pe viitor, poti sa te gandesti sa cumperi mancare organica sau mancare care nu contine materiale de umplutura. Daca mancarea cu mai putine ingrediente artificiale a rezolvat problema pentru tine, atunci cainele tau probabil ca avea alergii la unul din aditivii pentru mancare.

 3. 3

  Gandeste-te pentru moment sa iti hranesti cainele doar cu mancare integrala. Uneori, simptomele alergice ale cainelui tau pot si vindecate doar daca iti hranesti cainele cu mancare alcatuita doar din orez cu pui sau cu carne de vita.

 4. 4

  Urmareste-ti cainele si asigura-te ca acesta nu mai mananca si alte lucruri. Cainele poate sa aiba alergii din cauza ca mananca lucruri care nu sunt digerabile, precum carton, iarba, gunoi, fecale, animale moarte sau alte lucruri din afara casei tale. De aceea, cel mai bine ar fi sa iti supraveghezi cainele de fiecare data cand il scoti afara.

 5. 5

  Pentru a verifica animalul sa nu faca alergii, trebuie sa ii verifici pielea : acesta ar trebui sa aiba o piele de culoare roz, de asemenea, daca animalul are o piele uscata, atunci acesta ar putea sa aiba o alergie la ceva anume. De asemenea, cainele ar trebui sa aiba o respiratie normala. Daca animalul tau stranuta sau daca are dificultati in respiratie dupa ce mananca, atunci acestea ar putea fi cauza unei alergii din cauza mancarii.

 6. 6

  Daca observi astfel de reactii din partea cainelui tau, atunci va trebui sa mergi cu acesta la un medic veterinar pentru a-i face un control in vederea stabilirii unui diagnostic in ceea ce priveste eventualele alergii pe care le are.

Previous postCum sa te pregatesti pentru cumpararea unui caine Next postCum s aiti antrenezi cainele sa nu mai fuga

Related Posts

Posteaza un comentariu


close