Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa administrezi medicamente unei pisici – CumFacSa.ro

Cum sa administrezi medicamente unei pisici

Unelte articol

Daca pisica ta se imbolnveste s-ar putea sa fii nevoit sa ii administrezi medicamente acasa. Insa, pisicile nu vor fi de acord cu acest lucru – vor incerca orice numai sa nu trebuiasca sa ia medicamentul. Daca nu stii cum sa procedezi, incearca metodele de mai jos.

Pasi

 1. 1

  Pregateste dinainte medicamentul care trebuie administrat pentru a-l avea la indemana. Poti avea la indemana o seringa cu apa pentru a te asigura ca pisica va inghiti medicamentul.

 2. 2

  Pune pisica pe masa sau pe o suprafata elevata, tine o mana in jurul ei pentru a o imobiliza si incearca sa-i deschizi gura. Foloseste degetul opozabil si inelar pentru a-i impinge colturile gurii. Cu degetul mijlociu si cel aratator ridica nasul pisicii. Ai grija ca pisica sa poata respira!

 3. 3

  Pune medicamentul in gura pisicii si apoi toarna-i puna apa pentru a o ajuta sa inghita. Daca trebuie sa-i administrezi o pastila, pune-o rapid in gura ei.

 4. 4

  Pentru medicamentatie lichida, nu injecta substanta direct in gatul pisicii deoarece aceasta se poate ineca. In schimb, pune capatul seringii intre obraz si dinti.

 5. 5

  Mangaie pisica pe gat sau sufla-i deasupra nasului pentru a o incuraja sa inghita.

 6. 6

  Dupa ce i-ai dat medicamentul, da-i o recompensa – mancarea ei preferata. Astfel pisica se va linisti dupa experienta administrarii substantei.

Previous postCe sa faci daca gasesti o pasare lovita Next postCum sa adopti un animal de pe strada

Related Posts

Posteaza un comentariu


close