Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa administrezi pastile unui caine – CumFacSa.ro

Cum sa administrezi pastile unui caine

Unelte articol

In acest articol poti sa inveti o tehnica speciala pe care o poti folosi daca vrei sa administrezi o pastila cainelui tau.

Pasi

 1. 1

  Asigura-te ca animalul tau este calm inainte de a incerca sa ii administrezi pastila.

 2. 2

  Uda-ti putin varful degetului aratator de la mana cu care scrii in mod normal. Trebuie sa faci acest lucru deoarece mana cu care scrii va avea mai multa precizie.

 3. 3

  Pune pastila pe varful degetului pe care l-ai udat. Astfel, pastila se va lipi de degetul respectiv.

 4. 4

  Pune-ti cealalta mana pe fata cainelui, in asa fel incat sa ai degetul mare si cel aratator de o parte si de alta a gurii cainelui.

 5. 5

  Odata ce ai plasat degetele astfel, poti sa incerci sa deschizi gura cainelui.

 6. 6

  Introdu degetul pe care tii pastila in gura cainelui, pana cand ajungi sa plasezi degetul cu pastila cat mai adanc in gatul cainelui.

 7. 7

  Odata ce ai plasat pastila in gura cainelui, poti sa ii inchizi gura si sa o tii asa timp de cateva secunde, lucru care va forta cainele sa inghita in gol. Astfel, cainele va inghiti fortat pastila.

 8. 8

  Pentru a te asigura ca animalul tau nu se ineaca, sau ca inghite pastila cum trebuie, poti sa ii dea sa bea putina apa.

Previous postCum sa acomodezi un caine timid Next postCum sa aduci o noua pisica acasa la tine fara a face geloase pe celelalte animale

Related Posts

Posteaza un comentariu


close