Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ai grija de animalele ranite – CumFacSa.ro

Cum sa ai grija de animalele ranite

Unelte articol

Foarte des animalele sunt ranite accidental de oameni. Aici gasiti cateva sfaturi care va sunt de folos daca vreti sa salvati un animal care a fost ranit.

Pasi

 1. 1

  Acoperiti cu un prosop curat sau cu o fasa ranile care sengereaza, pentru ca apoi sa puteti transporta de urgenta animalul la medicul veterinar.

 2. 2

  Daca animalul are un membru rupt, atunci puteti sa ii puneti o atela si sa o legati bine de picior, pentru ca apoi sa il duceti la medicul veterinar.

 3. 3

  Acoperiti taieturile mici cu o crema hidratanta sau cu rivanol sau cu oricare alta substanta dezinfectanta. Acoperiti apoi acea zona cu un prosop sau cu o carpa pentru a nu lasa animalul sa linga rana.

 4. 4

  Daca animalul dumneavoastra are afectiuni interne, cum ar fi probleme cu digestia sau cu stomacul, atunci fie puteti sa consultati prin telefon medicul veterinar pentru a va informa despre ce medicamente sa ii dati, fie puteti merge direct cu animalul la medicul veterina.

 5. 5

  De fiecare data cand vreti sa ingrijiti un animal ranit, nu faceti miscari bruste, vorbiti-i calm si bland.

 6. 6

  Aratati-i animalului dumneavoastra ca il iubiti si ca aveti grija de acesta.

Previous postCum sa afli daca pisica ta are viermi instestinali Next postCum sa ai grija de labutele pisicii tale

Related Posts

Posteaza un comentariu


close