Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ai grija de bandajele animalului tau de casa – CumFacSa.ro

Cum sa ai grija de bandajele animalului tau de casa

Unelte articol

Desi nu e un caz fericit, se poate intampla ca in cursul vietii sale, animalul tau de companie sa fie supus unei interventii chirurgicale sau pur si simplu sa sufere o lovitura care trebuie tratata. Medicul veterinar va bandaja zona afectata, iar tu trebuie sa te asiguri ca recuperarea va fi completa. Iata ce trebuie sa faci.

Pasi

 1. 1

  Daca trebuie sa schimbi bandajul, asigura-te ca nu il legi prea strans. Ar trebui sa fie intotdeauna loc indeajuns pentru a strecura un deget sub bandaj. Daca nu ai lasat acest loc, inseamna ca bandajul e prea strans si trebuie sa-l pui din nou.

 2. 2

  Daca observi un miros urat emanand din bandaj, trebuie verificat imediat. Fie ca este ud sau umed, fie ca rana sau cusaturile trebuie verificate de veterinar pentru a exclude posibilitatea unei infectii.

 3. 3

  Nu lasa animalul de companie sa traga de bandaj, sa-l muste sau sa-l roada. Daca nu il poti convine sa faca acest lucru, ii poti pune un guler inalt special pentru a nu-l lasa pe acesta sa ajunga la bandaj.

 4. 4

  Urmeaza cu atentie instructiunile veterinarului. Instructiunile pe care vi le dam noi sunt suplimentare fata de cele pe care le primesti de la veterinar, acesta stiind in mod direct ce se intampla in situatia animalului tau si care este tratamentul optim.

 5. 5

  Mentine bandajul uscat. In functie de specia de animal, acest lucru ar putea insemna sa nu-l lasi afara, in special daca ploua sau este roua. Daca animalul tau merge afara pentru a-si face nevoile, inveleste-i bandajul intr-o punga de plastic.

Previous postCum sa afli care este animalul tau preferat Next postCum sa ai grija de o pisica supraponderala

Related Posts

Posteaza un comentariu


close