Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa alegi un bun medic veterinar – CumFacSa.ro

Cum sa alegi un bun medic veterinar

Unelte articol

Daca vrei sa te asiguri ca medicul veterinar va avea atentie si grija cu cainele tau, atunci va trebui sa alegi un medic veterinar bun.

Pasi

 1. 1

  Intreaba alte persoane din aria aceasta de expertiza. Recomandarile verbale din partea persoanelor care lucreaza in acest domeniu sunt foarte valoroase.

 2. 2

  Asigura-te ca medicul veterinar se pricepe sa lucreze cu rasa de animal pe care o detii. De exemplu, daca un medic veterinar este renumit pentru ca se pricepe foarte bine la caini si pisici, acesta poate sa nu stie nimic despre iepuri.

 3. 3

  Pregateste un set de intrebari pe care sa i le pui medicului veterinar. Poti cere urmatoarele informatii :
  • Programul de functionare a cabinetului. Trebuie sa stii daca medicul are sau nu un program cat mai flexibil.
  • Taxele si costurile.
  • Urgente. Trebuie sa stii cum procedeaza medicul veterinar in afara orelor de lucru. De exemplu, daca face consultatii la domiciliu.

 4. 4

  Nu trebuie sa iti fie niciodata frica sau rusine sa pui diverse intrebari pentru a te lamuri.

 5. 5

  Asigura-te ca medicul veterinar are in vedere sanatatea animalutului tau, si nu se gandeste doar la bani. Un veterinar bun ar trebui sa fie cat mai pasator in ceea ce priveste animalele clientilor sai.

Previous postCum sa alegi un animal de companie pentru familia ta Next postCum sa alegi un papagal care sa iti placa

Related Posts

Posteaza un comentariu


close