Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci cainelui tau o injectie – CumFacSa.ro

Cum sa faci cainelui tau o injectie

Unelte articol

Daca nu iti permiti sa tot mergi pana la medicul veterinar sau daca nu ai timp sa ajungi la acesta, atunci va trebui sa inveti sa ii faci de unul singur injectii cainelui tau, daca va avea nevoie.

Pasi

 1. 1

  Pentru a-i face injectii intramusculare, va trebui sa cumperi seringile, acele si tratamentul de care are nevoie cainele tau. Cel mai bine este sa cumperi aceste lucruri de la medicul veterinar.

 2. 2

  Roaga un partener sa tina cainele cat mai nemiscat, pentru a nu te incomoda atunci cand vrei sa ii faci injectia.

 3. 3

  Umple seringa din fiola cu tratament si administreaza-i cainelui tau exact cantitatea care ti-a indicat-o medicul veterinar.

 4. 4

  Odata ce ai umplut seringa cu cantitatea de tratament de care are nevoie cainele, scoate tot aerul afara din seringa, pentru a nu exista nicio bula de aer inauntru.

 5. 5

  Alege oricare picior din spate in care sa ii faci injectia.

 6. 6

  Curata si dezinfecteaza acea zona folosind o bucata de vata inmuiata in spirt.

 7. 7

  Introdu acul in muschi, in partea de sus a muschiului. Ai grija sa nu introduci acul fix in mijloc, pentru a nu-i nimeri nervul care este localizat in mijlocul piciorului.

 8. 8

  Trage putin din pistonul seringii pentru a verifica daca intra sange in seringa. Daca apare sange, atunci va trebui sa il intepi din nou, in alta parte.

 9. 9

  Daca nu ai deloc sange, atunci poti sa apesi de pistonul seringii, pentru a-i administra injectia.

 10. 10

  Dupa ce ai terminat, scoate seringa din piciorul cainelui si maseaza-l putin cu vata cu spirt pentru a opri sangerarea.

Previous postCum sa faci blana pisicii tale moale si lucioasa Next postCum sa faci cainelui tau o rutina

Related Posts

Posteaza un comentariu


close